KapperJaap

 

Hartelijk welkom bij KapperJaap, bij ons kun je terecht voor de allerbeste knip- kleur- en omvormings behandelingen. Of het nu gaat om een nieuw kapsel, advies over een geschikt stylingproduct of het oplossen van een haarprobleem.

Bij KapperJaap is het allemaal mogelijk. Wij werken met producten van Schwarkopf professional, Layrite, Reuzel en Make-up studio.

Iedereen is welkom. Dames, heren en kinderen. Wij bieden je actuele haarmode voor een eerlijke prijs.

Het KapperJaap team houdt zich continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in haarmode en de bijbehorende kleur- en kniptechnieken. De medewerkers van KapperJaap worden regelmatig bijgeschoold.

Bij KapperJaap draait om het creëren van draagbare kapsels die je makkelijk zelf in model kunt brengen. Mooi, gezond haar dat is afgestemd op jouw persoonlijkheid en wensen en dat weinig onderhoud nodig heeft. 

Wij werken op afspraak, maar als we tijd hebben helpen we je direct. En wanneer je even moet wachten kun je met een lekkere cappuccino gebruik maken van onze ipad. Je kunt online een afspraak boeken. Vanuit je luie stoel, op ieder moment van de dag. Ook ‘s avonds en in het weekend.

Bij KapperJaap wordt je geholpen door professionele kappers. Mocht je niet tevreden zijn, dan zoeken wij samen met je naar een oplossing. Wij doen er alles aan ervoor te zorgen dat je tevreden bent. Bij ons krijg je daarom 1 week garantie op het knippen van uw nieuwe kapsel, en 2 weken op kleuren van uw haar. 

Weet u dat u tussen 2 knipbeurten door, zonder afspraak uw nekharen kunt laten scheren. Ook voor het bijwerken van bakkebaarden kunt u zo binnenlopen. Dit is voor onze relaties geheel gratis.

Bezoekers van KapperJaap hebben gratis toegang tot het wifi-netwerk van KapperJaap. Je kunt met je smartphone inloggen op het draadloos netwerk van de kapsalon.  Zo kun je het web op zonder gebruik te maken van je abonnement maar via het netwerk van KapperJaap.

KapperJaap heeft 2 koopavonden per week .

 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven